top of page
STUDIO

IETS LATEN MAKEN?

Naast de ervaren ontwerpers en makers in onze werkplaats, bieden we recent afgestudeerde meubelmakers/houtbewerkers de gelegenheid om hun professionele vaardigheden bij ons te ontwikkelen. Studio Woodwerk heeft daarvoor een betaald stage programma ontwikkeld.

 

Particuliere en zakelijke klanten die iets willen laten maken, kunnen kiezen tussen verschillende tarieven. Je kunt kiezen of je iets wilt laten maken door een van onze ervaren ambachtslieden of door de (door ons begeleide) stagiairs.

 

Neem gerust contact met ons op om alle mogelijkheden om iets door Woodwerk te laten maken te bespreken.

Heb je interesse of wil je meer weten, contact ons hier

WIL JE IETS LATEN MAKEN
COMMERCIËLE WERKPLEKKEN

COMMERCIËLE WERKPLEKKEN

​Wij bieden houtbewerkingsfaciliteiten aan die geschikt zijn voor zowel de individuele professionele meubelmakers en vakmensen, als kleine bedrijven.

Beschik je (nog) niet over een eigen werkruimte maar heb je wel een plek en/of machines nodig om te kunnen vormgeven en werken? Dan kun je bij ons terecht.

Hoe gaat het in zijn werk?

Verhuur van een werkplek kan per halve dag, hele dag, week of maand. 

Je krijgt een plaats aan een werkbank toegewezen en kunt gebruikmaken van alle gemeenschappelijke machines. Ook de zware machines staan tot je beschikking, mits wij het volledige vertrouwen hebben in je vaardigheden.

Onder begeleiding kan ook gebruik worden gemaakt van een 3D printer.

Elke huurder dient ouder te zijn dan 18 jaar. Je bent ten alle tijden zelf verantwoordelijk en aansprakelijk tijdens je aanwezigheid in onze werkplaats.

 

Wat zijn de kosten?

Sessie van 4 uur (halve dag) - € 30,- (excl. btw)

Sessie van 8 uur (dag) – € 52,- (excl. btw)

Langer huren? - vraag naar de mogelijkheden
 

 
Heb je interesse of wil je reserveren, contact ons hier

STAGE

Woodwerk is een erkend leerbedrijf die zijn rol in het opleiden van vakmensen van de toekomst, serieus neemt.​ Daarnaast hechten wij er veel waarde aan dat iedereen hier goed tot zijn of haar recht komt en zich ontwikkelt. Wij doen ons best om een passende stage te creëren die zoveel mogelijk aansluit op jouw specifieke studie én jouw persoonlijke leerdoelen.

Lijkt het je leuk om stage te lopen op een plek waar veel ruimte is voor persoonlijke aandacht en ontwikkeling en waar je aan de meest uiteenlopende projecten zult werken? Dan is Woodwerk misschien de plek voor jou.

Heb je interesse in een stage bij Woodwerk of wil je meer weten, contact ons hier

STAGE

WERKEN BIJ

Studio Woodwerk heeft een eigen betaald stage programma.

 

Wij zijn altijd geïnteresseerd in nieuwe zelfstandige houtbewerkers die (nog) geen beschikking hebben over een eigen werkplaats en/of machines, om ons te helpen met commerciële opdrachten.

Deelnemers krijgen een gedeeltelijke vergoeding in geld en een gedeeltelijke vergoeding in toegang tot de werkplaats om eigen opdrachten uit te kunnen voeren.

 

Kandidaten moeten minimaal beschikken over een MBO kwalificatie en ingeschreven staan bij de Kvk als ZZP-er.

 

Heb je interesse of wil je meer weten, contact ons hier

 
Woodwerk heeft de volgende meubelmakers in de werkplaats gehuisvest: Tim March.
WERKEN BIJ STUDIO WOODWERK
bottom of page